Varga Nikoletta
+36-70 779-3990

Pribus Tünde – kozmetikus, természetgyógyász szemtréner

Sosem késő váltani, sosem késő új dologba belevágni, sosem késő másoknak segíteni!

2007-ben, 36 évesen, 3 gyermek mellett kezdtem el kozmetikai tanulmányaimat. Ekkor szembesültem azzal, hogy egyáltalán nem mindegy milyen kozmetikumokat, háztartási szereket használunk. Megdöbbentő volt számomra a felismerés, hogy mennyi haszontalan, szennyező dologgal árasztanak el minket nap mint nap, amit könnyedén ki lehetne kerülni. Érdekes kutatás vette kezdetét.

Beleástam magam a kozmetikai hatóanyagok, az arcelemzés, e mellett a táplálkozás, méregtelenítés, természetgyógyászat, lelkivilágunk rejtelmeibe is. Az egészségünk a legfontosabb, ennek megőrzéséhez, visszaállításához elengedhetetlen a pozitív irányba tartó szemlélet- és életmódváltás valamint a gyakorlati alkalmazás. Ezt igyekszem mindig szem előtt tartani a saját életemben is.

Az arcon sok minden meglátszik, hiszen a bőr állapota a szervezetünkben és lelkünkben zajló folyamatokról árulkodik. Mindenki egyedi, ezért ennek megfelelően egyéni igényei vannak. Az arc elemzése nagy segítséget ad ahhoz, hogy személyre szabott iránymutatást, tanácsokat tudjak adni a hozzám fordulóknak.

Kozmetikámban olyan kezeléseket végzek, amelyek hozzájárulnak vendégeim testi-lelki jólétéhez. Természetesen a kozmetikum kiválasztásánál is elsődleges szempont azt volt, hogy ne legyen benne káros kémiai vegyület, ezen felül magas hatóanyag tartalmánál fogva támogassa a bőr működését.

Szeretem rendszerbe foglalni a megoldási javaslatokat, ezért honlapomon több írás-sorozatot is találhatsz, a témakörök igény szerint folyamatosan bővülnek.

Szeretettel várom jelentkezésedet

– kozmetikai kezelésre

– állapotfelmérés alapján személyre szabott tanácsadásra

Pribus Tünde