Varga Nikoletta
+36-70 779-3990

Riczu Anikó – táplálkozás, főzőtanfolyamok

Riczu Anikó

Riczu Anikó

Egy kis borsodi faluban élek, az informatikus könyvtárosi végzettségemet Egerben szereztem meg. A gyermekeim születése révén egyre inkább érdekeltek a természetes gyógymódok,ezért elvégeztem egy 3 éves főiskolai szintű képzést is, amely során Természetes Gyógymód Tanácsadó lettem. Szakdolgozatom témája “A civilizációs betegsége megelőzése és gyógyítása a táplálkozás segítségével” volt.

Ez a képzés nagy rálátást adott a természetgyógyászatra, sok-sok gyógymóddal ismerkedtem meg. Tanultam – többek között – Magyar népi gyógyászatot, Ayurvédát, Fitoterápiát, Apiterápiát, Fizioterápiát, Reflexológiát, Svéd-, thai masszázst, Do-int (önmasszázs), Hagyományos Kínai Orvoslást, Táplálkozástant, Bach virágterápiát, Számmisztikát, Schüssler terápiát, makrobiotikát is.

A táplálkozási irányzatok tanulmányozása során döbbentem rá arra, hogy a táplálkozásnak milyen nagy szerepe van az egészségünk megőrzésében. Számos táplálkozási irányzatot megvizsgáltam (makrobiotika, 811, nyers, ayurveda, 5 elem tana, ősi magyar konyha), mely során kialakítottam saját “irányzatomat”. Elsősorban vega, és nagymértékben nyers. Ezenkívül törekszem a gluténmentességre is, annak ellenére, hogy nincs ilyen jellegű problémám.

Célom, hogy minél több emberrel ismertessem meg a teljes értékű ételek ételek jótékony hatásait, és az egészséges táplálkozás alapelveit. Előadásokat, tanfolyamokat, személyes konzultációkat tartok, valamint írásaim e-book formában is megjelennek.

Megtalálhattok az eltetoetelek.blogspot.hu oldalon, valamint a facebookon is.

Úgy fogyaszd az ételt, mintha gyógyszert szednél, kellő óvatossággal és mértékkel.”