Varga Nikoletta
+36-70 779-3990

fel-LÉ-legző Tábor

Alapvetően egy léböjt táborra invitállak, de ennél sokkal többnek ígérkezik. 🙂  Tény, hogy elhagyjuk a szilárd ételeket és csakis folyadékot fogyasztunk, finom gyógyteákat, hígított vegyszermentes – somogybéli – gazdálkodásból származó gyümölcs- és zöldségleveket, ásványvizet, de mindeközben légzőgyakorlatokat végzünk, és kis bőrápolással, a mozgás és pihenés közötti egyensúly megtalálásával, relaxációval, meseterápiával, sétákkal, beszélgetésekkel, figyelemmel tápláljuk, töltjük fel a szellemi-lelkierőnket.

Letesszük az eddig cipelt „köveket”. Fellélegezhetünk. Ezért is kapta ezt a nevet a tábor. 🙂

Hogy mi történik velünk, bennünk a tábor során?

  • Ez alatt a néhány együtt eltöltött nap alatt könnyítünk testünk terhelésén, úgy, hogy az emésztőfelület kiválasztó-felületté válik, jelentős salaktalanítás veszi kezdetét. Megszabadulunk azoktól az anyagoktól, amelyek rontják az anyagcserét, az immunrendszer aktivitását és az egyes szervek kiegyensúlyozott, egészséges működését, blokkolják a sejtek regenerációs folyamatait, vagy azoktól, amelyeket feleslegesen hurcolunk nap mint nap. Képesek leszünk feltölteni szervezetünket fizikailag és lelkileg, enyhíteni vagy akár megszüntetni az olyan „apró” tüneteket, amik rontják közérzetünket, teljesítőképességünket, erőnlétünket.
  •  A néhány napos léböjt során szellemileg, lelkileg és testileg is fittebbé válunk.
  • A böjt nem éhezést jelent! Sokak számára riasztó lehet az elnevezés, ha nem próbálták még, de erről szó sincs és testünk sem gyengül le, a szükséges – sőt még azon túl is! – tápanyagokhoz hozzájut.
  • A mozgás életünk alapja, így minden nap elvégezzük a Civirsh tornát, ami kiváló ízületeket salaktalanító, belső szerveket méregtelenítő és a zsigeri zsírokra ható mozdulatsor.
  • Reggelente Shang-gung-gal kezdünk, hogy még inkább beinduljanak a gyógyító folyamatok szervezetünkben, és további segítséget ad az elmélyülésben, a fellélegzésben.
  • Belekóstolhatunk a meseterápia rejtelmeibe, képzett meseterapeuta vezetésével, a Ligetszépe meseterápiás módszer segítségével. (Ehhez a jelentkezők előzetes feladatot is kapnak, higgyétek el, élvezni fogjátok! 🙂 )
  • A relaxáció, meditáció és az aktívabbá váló álmok során megszabadulunk „lelki mérgeinktől”. Az biztos, hogy „mérgelődni” nem marad időnk! 😉
  • Elhagyjuk az információáradatot, teret és időt teremtünk a lelki töltekezésre. Erre kiváló helyszín a somogyfajszi Kund-kastély, amely Magyarország első magánkézben lévő természetvédelmi szervezet központja. Nem egy sokcsillagos wellness-szálloda, de kiváló lehetőséget teremt, hogy vissza-kivonuljunk a hétköznapok forgatagából, elmélkedésre, megnyugváshoz ad teret.

 Az új helyszín kiválasztásában nem titkolt szerepet kapott a természetvédelem támogatása. Amint a természet támogat, táplál bennünket kincseivel, mi azzal háláljuk meg, hogy a somogyi szervezet vendégszeretetét élvezzük, akik birtokában vannak annak az ősi tudásnak, miként is tudják „jól” szeretni, támogatni a természetet.

Mivel adott a csodás, békés környezet, így igyekszünk minél több időt a szabadban tölteni, töltekezni.

  • Nyilvánvaló volt számomra, hogy ha Somogyországban van a tábor, akkor a helyi közösségekkel célszerű felvenni a kapcsolatot, két ok miatt is. Az egyik,  hogy a lehető legrövidebb úton jussanak el hozzánk a vegyszermentes, akár bio minősítéssel is rendelkező zöldségek, gyümölcsök. A másik pedig az volt, hogy a térség termelőit támogassuk. Dúl Tamás, a Kisberényi Közösség (http://kisberenyikozosseg.hu/) értékesítési vezetője személyesen szállítja ki számunkra a természet adta kincseket, amelyekből készülnek a finom levek.

2-3 ágyas szobákban hajtjuk álomra fejünket, dolgozzuk fel az aznapi eseményeket és  készülünk a következő napra. A mosdó, tusoló a folyosón található. Ágynemű és törölköző biztosítva.

 

A tábor időpontja: 2018. augusztus 16-19.

Helyszíne: Kund-kastély,  8708 Somogyfajsz, Kossuth u. 62.

Részvételi díja: 55 000Ft/fő

Korai befizetés esetén (június 15-éig) 49 000Ft/fő

Jelentkezéshez, illetve/és bővebb információért vedd fel Velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

varga.nikoletta@eletmodtanacs.info e-mail címen vagy a +36-70 779-3990 telefonszámon.

Szeretettel várlak!

Niki (Varga Nikoletta)