Varga Nikoletta
+36-70 779-3990

fel-LÉ-legző Tábor

Alapvetően egy léböjt táborra invitállak, de ennél sokkal többnek ígérkezik. 🙂

Tény, hogy a tábor első néhány napján elhagyjuk a szilárd ételeket és csakis folyadékot fogyasztunk, finom gyógyteákat, hígított bio gazdálkodásból származó gyümölcs- és zöldségleveket, ásványvizet. Az utolsó előtti nap megtörjük a böjtöt és egyszerű, könnyen elérhető és gyorsan elkészíthető ételeket készítünk, hogy segítsük az inspirálódást, így otthon is magabiztos leszel a táplálékok visszavezetésének ideje alatt. Persze mindeközben légzőgyakorlatokat végzünk, és kis bőrápolással, a mozgás és pihenés közötti egyensúly megtalálásával, relaxációval, meseterápiával, meghívott „meglepetés” segítők közreműködésével, sétákkal, beszélgetésekkel, figyelemgyakorlatokkal  tápláljuk, töltjük fel a szellemi-lelkierőnket.

Letesszük az eddig cipelt „köveket”. Fellélegezhetünk. Ezért is kapta ezt a nevet a tábor. 🙂

Hogy mi történik velünk, bennünk a tábor során?

  • Ez alatt a néhány együtt eltöltött nap alatt könnyítünk testünk terhelésén, úgy, hogy az emésztőfelület kiválasztó-felületté válik, jelentős salaktalanítás veszi kezdetét. Megszabadulunk azoktól az anyagoktól, amelyek rontják az anyagcserét, az immunrendszer aktivitását és az egyes szervek kiegyensúlyozott, egészséges működését, blokkolják a sejtek regenerációs folyamatait, vagy azoktól, amelyeket feleslegesen hurcolunk nap mint nap. Képesek leszünk feltölteni szervezetünket fizikailag és lelkileg, enyhíteni vagy akár megszüntetni az olyan „apró” tüneteket, amik rontják közérzetünket, teljesítőképességünket, erőnlétünket.
  •  A néhány napos léböjt során szellemileg, lelkileg és testileg is fittebbé válunk.
  • A böjt nem éhezést jelent! Sokak számára riasztó lehet az elnevezés, ha nem próbálták még, de erről szó sincs és testünk sem gyengül le, a szükséges – sőt még azon túl is! – tápanyagokhoz hozzájut.
  • Az utolsó előtti napon törjük meg a böjtöt, és állunk neki „főzőcskézni”, hogy megtapasztalhassátok, hogy könnyen elérhető alapanyagokból gyorsan, minél egyszerűbben, „összeillő” társítással finomat és testünket tápláló ételeket lehet készíteni.
  • A mozgás életünk alapja, így minden nap elvégezzük legalább a Civirsh tornát, ami kiváló ízületeket salaktalanító, belső szerveket méregtelenítő és a zsigeri zsírokra ható mozdulatsor.
  • Reggelente Shang-gung-gal kezdünk, hogy még inkább beinduljanak a gyógyító folyamatok szervezetünkben, és további segítséget ad az elmélyülésben, a fellélegzésben.
  • Belekóstolhatunk a meseterápia rejtelmeibe, képzett meseterapeuta vezetésével, a Ligetszépe módszer segítségével. És lesznek további meghívott vendégek, akik mind a testi, lelki, szellemi jobbulásotok szolgálja.
  • A relaxáció, meditáció és az aktívabbá váló álmok során megszabadulunk „lelki mérgeinktől”. Az biztos, hogy „mérgelődni” nem marad időnk! 😉
  • A már hagyománnyá vált est, gyertyafényes, beszélgetős aromaterápiás lábfürdőzést sem mellőzzük 🙂
  • Elhagyjuk az információáradatot, teret és időt teremtünk a lelki töltekezésre. Erre kiváló helyszín a csodálatos környezetben, az erdő szívében található Bodaszőlői pihenőház. Nem sokcsillagos wellness-szálloda, de kiváló lehetőséget teremt, hogy vissza-kivonuljunk a hétköznapok forgatagából, elmélkedésre, megnyugváshoz ad teret.

Mivel adott a csodás, békés környezet, így igyekszünk minél több időt a szabadban tölteni, töltekezni.

Nyilvánvaló számomra, hogy a helyi közösségekkel célszerű felvenni a kapcsolatot, két ok miatt is. Az egyik,  hogy a lehető legrövidebb úton jussanak el hozzánk a bio minősítéssel is rendelkező zöldségek, gyümölcsök. A másik pedig az volt, hogy a térség termelőit támogassuk. Idén a Bioudvar Közhasznú Egyesület nyújt segítő kezet, hogy a lehető legjobb minőségű táplálék kerüljön bögréinkbe, tányérjainkra.

Kiegészítés: Sajnos, a Bioudvar a tábor kezdése előtt 5nappal visszamondta a teljesítést, de az égiek igazi Angyalt küldtek Mária személyében. Régről ismerem Őt, évekig nála vásároltam hétről-hétre a piac egyetlen BIO standjánál, míg Budapest másik végén laktam. Tiszakeszin található tanyájuk, a MondelTanya, ha nem is a táborhely 30km-es vonzáskörében, de kevesebb, mint egy órányi autóútra. Ők már szállítottak korábbi lé táborokba finomságaikból,  a legkiválóbb árukat kaptuk meg. Odafigyelés és a természet iránti Szeretet vezérli őket sok éve. Az idén eldöntöttem, olyan helyre szervezek tábort, hogy a közelükben lehessek, így többet biztos nem lesz gondom a megfelelő minőségű zöldségre-gyümölcsre. Köszönjük Mondeltanya! 🙂

2-4 ágyas  szobákban hajtjuk álomra fejünket, dolgozzuk fel az aznapi eseményeket és készülünk a következő napra. A szobákhoz tartozik fürdőszoba, az ágynemű biztosított.

 

 

A tábor időpontja: 2019. július 2-6. (5nap, 4 éjszaka)

Helyszíne: Bodaszőlői Pihenőház

H-4220 Hajdúböszörmény Bodaszőlő
GPS koordináták: É 47○ 38’ 43.59”, K 21○ 35’ 39.04”

 

Részvételi díja: 73 000Ft/fő

Korai befizetés esetén (április 30-áig) 65 000Ft/fő

Jelentkezéshez, illetve/és bővebb információért vedd fel Velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

 varga.nikoletta@eletmodtanacs.info e-mail címen vagy a +36-70 779-3990 telefonszámon.

Szeretettel várlak!

Niki (Varga Nikoletta)