Varga Nikoletta
+36-70 779-3990

Majlát János – ThetaHealing® konzulens

Mi az a ThetaHealing®?

Hasonló kérdés, mint amikor egy művészi alkotást szeretnénk bemutatni egy másik ember számára. Ahány látó, annyiféle szemszögön keresztül látja, érzékeli, tapasztalja.

majlatjanosHogy számomra mit jelent?

Egy olyan bensőséges kapcsolódás Istenhez, Teremtőhöz (nevezd annak, amit számodra a transzcendens kifejez), amely során a Benned akár évtizedek óta munkálkodó, Téged korlátozó érzéseidet, hitrendszereidet tudod számodra előnyös módon megváltoztatni.

Energiagyógyászat, ami testi, lelki, spirituális gyógyulást hozó aktív meditációs technika. Mint minden hasonló módszer, csak akkor igazán hatékony, ha Te Hiszel. Még, ha „mustármagnyi” sincs a hited, fontos, hogy legalább engedd megtörténni Isten csodáját. Légy nyitott, befogadó, és elkötelezett a változásban.

A folyamat:
Lazíts. Ülve, vagy fekve, engedd el magad, hagyd, hogy „csak történjenek” az események. Engedd el az egód (igen, ez a kulcs ehhez is!), az intellektust és a védett térben, hagyatkozz megérzéseidre, intuícióidra. Bármikor szabadon megszakítható, újrakezdhető, befejezhető.

Kinek ajánlom:
Ha már kész vagy a változásra és ezért hajlandó is vagy tenni. Ha valami elakadásod van az életed bármelyik területén.
Többek között: önismeret, életcél, karrier, stressz, érzelmi élet, kapcsolatok, család, pénzügyi helyzet, egészségi állapot, spirituális út, tanulási nehézségek, … problémák esetében.

A ThetaHealing® hatékony, egyszerű és gyors módszer.

Önállóan alkalmazva, vagy a hagyományos orvoslással, és az egyéb alternatív módszerekkel együtt is alkalmazható. Az alternatív terápia szerves része magánklinikákon Japánban és Olaszországban, illetve számos vállalkozásban, cégeknél.

Cégek számára kidolgozott egyedülállóan hatékony módszerünk, az Egyedi Mentorálási Program.

 

Majlát János

+36-20 483-1454

majlatjanos.hu
majlat.janos@gmail.com